Nieuwe data Undercoversessies


En weer moeten we shows verplaatsen. Pfff..., balen. En er zullen er nog wel meer bij komen vrezen we. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, zullen we maar zeggen.

Erger is dat we jullie ontzettend missen. Wat een trieste aanblik geeft zo'n lege Hip. Kunnen we wel prachtig verbouwd hebben, zonder Hippies is er niks aan!

Maar we houden de moed er in en als we dan ooit weer een keer 'normaal' open kunnen, nou, maak dan je borst maar nat! Dan gaan we een potje knallen, rocken, feestvieren, party machen, dansen, sjansen... En dat weken zo niet maanden, zo niet jaren lang non stop door!

De nieuwe data voor de concerten nu even hieronder op een rijtje. Zoals gezegd zullen er nog wel wat bij komen. Natuurlijk houden we je van de ontwikkelingen op de hoogte.

Zondag 27 februari 15.00 uur - Led Zeppelin Undercoversessie Zondag 13 maart 15.00 uur - Fleetwood Mac Undercoversessie

Vrijdag 25 maart 20.00 uur - ZZ Top Undercoversessie Zondag 27 maart 15.00 uur - Cure Undercoversessie

Woensdag 8 juni 20.00 uur - Billy Joel Undercoversessie Zondag 12 juni 15.00 uur - Pink Floyd Undercoversessie


Voor Tears For Fears hebben we ook een nieuwe datum moeten zoeken. Dit keer is niet Corona de boosdoener. Sessieleider Thomas Meeuwis wilde kost wat kost een top bezetting hebben en dat lukte niet op de oorspronkelijke datum (17 maart), daarom week hij uit naar woensdag 6 april, 20.00 uur.


Natuurlijk blijven gekochte tickets geldig!

Be Hip! Stay Hip!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square