Hip TV afl.3 en we gaan weer open!


Vergeet niet allemaal naar de beste aflevering tot nu toe van Hip TV en doe het snel, want we gaan heel binnenkort weer een ietsepietsie open.

Echt maar een ietsepietsie hoor. We hebben er nog even over getwijfeld. We denken dat het kabinet beter nog een paar weken had kunnen wachten, dan was er misschien ook een opening mogelijk geweest met minder beperkingen. Maar aan de andere kant realiseren we ons, dat we jullie niet nog langer willen wachten. Wij missen jullie enorm, maar jullie ons vast even veel! Daarom, vanaf aanstaande woensdag 12 uur is het terras open. Met alle beperkingen (inschrijven/reserveren, twee aan een tafel max tenzij één gezin en om 18 uur weer dicht).


Dit keer hebben we er voor gekozen om als extraatje tosti's aan te bieden. De plankjes knoflookworst/brie waren zo populair, dus die zijn gebleven en de bitterballen zijn er ook weer. Lekker smikkelen bij al die lekkere biertjes, wijnen en frisjes. O ja, dat we de lekkerste espresso van Oost Nederland hebben wisten jullie nog wel hè?


Kom met z'n allen weer genieten van jullie Hip! Beetje vreemd, maar razend lekker!


Be Hip! Be there!

Featured Posts
Recent Posts