Goed Nieuws Show, en jullie hulp hard nodig!


Het is hoog tijd voor goed nieuws! En we hebben goed nieuws. Veel goed nieuws! Daar gaan jullie heel blij van worden. Wij ook trouwens.


WE GAAN VERBOUWEN!

Yeah!! We gaan nu echt snel beginnen met een super toffe verbouwing. Als alles meezit start de make over begin juni en zijn we half augustus klaar. Wat gaat er allemaal gebeuren? Nou, café en keuken gaan naar de 1e verdieping en dan hebben we in één keer het mooiste café met het mooiste uitzicht op de Brink van de hele stad. Wordt echt prachtig. Op de begane grond komt dan onze grote zaal. Nou ja, het wordt geen Ziggo Dome, maar toch ruim twee keer zo groot als de Beatkelder. Bovendien met een mooi groot podium en een joekel van een bar. Volgens ons gaat het de leukste zaal van de stad worden, waar je ook nog eens te gek in kan dansen.

De Beatkelder blijft ook gewoon hoor en ook daar blijven we concerten organiseren.


OPROEP HANDIGE HARRIES!

Jullie snappen natuurlijk dat we een beroerde tijd achter de rug hebben en we het eigenlijk nog steeds best lastig hebben door die vermaledijde Corona pandemie. Om dan ook nog eens te gaan verbouwen, is eigenlijk gekkenwerk. Maar, De Hip hè… Beetje gek zijn we wel. Maar nu ook weer niet knettergek. We moeten echt elke euro omdraaien om die verbouwing tot een goed einde te brengen en zullen veel zelf moeten doen.


We zijn op zoek naar vrijwilligers. Ben je handig, houd je van klussen en houd je van De Hip, wil je je steentje bijdragen aan Podium De Hip 2.0, meld je dan aan. Echt, dat zou fantastisch zijn. Er moet van alles gesloopt worden, bars en een podium moeten worden getimmerd en er is uiteraard flink wat schilderwerk.


Als je denkt van count me in, ik wil meehelpen De Hip nog Hipper te maken, mail dan even naar Fonz (fonz@dehip.nl) en geef aan dat je wilt meehelpen klussen, waar je goed in bent en wanneer je zou kunnen in de periode van begin juni tot half augustus. Zou geweldig zijn.


NIEUWE KOK!

Voordat we gaan beginnen met de verbouwing zijn we nog twee weken open. En volgende week wordt een soort van try out week wat eten betreft. We zijn er namelijk in geslaagd om Monique Arends aka Toko Tante Mo aan ons team toe te voegen. En dat is super goed nieuws! Vooral voor jullie. Want Tante Mo kookt de beste Indonesische maaltijden van heel Nederland! Volgende week gaan we op woensdag, donderdag en vrijdag drie dagen proefdraaien. Je kan dan iedere dag vanaf 17.30 uur tot een uurtje of acht een bord vol Indonesisch eten bestellen op het terras voor maar 9 euro en 50 cent en als je een studentenpas hebt (en studeert) kost dat bord vol je maar 5 euro! Is dat goed nieuws, of is dat goed nieuws?!


VERDER NOG WAT?

Is er verder nog wat te melden? Nou en of. Het ziet er naar uit dat we van 22 augustus t/m 29 augustus weer neerstrijken bij kasteel de Haere met onze zogenaamde Haere = Hip shows. En dat kon wel eens legendarisch gaan worden, want het heeft er alle schijn van dat onze stoutste dromen uit gaan komen. We hopen binnen drie weken met fantastisch nieuws naar buiten te kunnen treden!


Dat was het voor nu. Geef je massaal op als Hip klusser en hou onze social media goed in de gaten.


Be Hip! Be there!

Featured Posts
Recent Posts