June 29, 2018

June 5, 2016

November 10, 2015

November 10, 2015

Please reload

Recent Posts

Welkom bij De Hip

June 5, 2016

1/3
Please reload

Featured Posts

De Hiphap van zaterdag 7 december; dat is allemaal wel heel erg leuk!

 

DJ Mr. Rockafeller heeft wat gasten uitgenodigd vanavond. Niet zo maar wat gasten. Die knasterds van Miami Nice FM. Wààààt?!?! Yes! Veiligheidsgordels om en de hele nacht uit je dak met Rebel Radio w/ Miami Nice FM.
 

Morgenmiddag één van de hotste bands van dit moment op het (grote) podium van het café. De THE MAX MESER GROUP heeft het allemaal. De looks, de branie, de charismatische frontman, maar bovenal een shitload aan lekkere songs. Wil je zien!
 

10, 13 en 20 december de Eindejaarsconference van Eric Bosman. Ouwe Meuk Overboord! Hij gaat even haarfijn uit de doeken doen waar het mis ging dit jaar in ons geliefde stadje. Of wat er goed ging natuurlijk. Voor 10 en 20 december zijn nog kaarten. 13 december is uitverkocht.
 

Donderdag 12 december de Solution Undercoversessie. Kijken we erg naar uit. Zo'n beetje heel MARUTYRI brengt een ode aan deze waanzinnige band.
 

Vrijdag 13 december de Hilltop Howlers. Southern rock van heel hoog niveau. Stop de Black Crowes, de Stones en Lynnyrd Skynnyrd in een blender en je krijgt de Hilltop Howlers. Met o.a. Lawrence Mul (Doors sessie), Hendrik Jan Lovink (Jovink) en Pieter Holkenborg (Automatic Sam).
 

Zaterdag 14 december komen, zodra de hekken rondom De Hip verwijderd zijn, Nico Dijkshoorn + The Hank Five aanrijden. Die gaan 's avonds de Beatkelder op z'n kop zetten met een avondvullend programma.
 

Voor tickets Ouwe Meuk Overboord, Solution Undercoversessie, Hilltop Howlers, Nico Dijkshoorn en NYE: klik op agenda/tickets
 

De Hiphap van vandaag begint met een spinaziesoep.Daarna polenta met verse oregano, pompoen uit de oven met piment. Kip met honing en hazelnoot en een frisse salade met appel venkel en walnoot.
 

Wees Hip! Wees er bij!

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

De Hip en De Hipshop - Brink 21 7411 BR Deventer
Tel. De Hip: 0570 745091 - Tel. De Hipshop: 0570 745094

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now