Nog geen Vriend van De Hip?! Zou het toch maar doen! Theo legt nog een keer uit waarom.


Wat?! Ben je nog geen Vriendje of Vriendinnetje van De Hip?! Meen je niet! Hoe kan je nou geen Vriend van De Hip zijn?! Met één druk op de knop kan je zo maar een dikke tweehonderdvijftig te gekke vrienden rijker zijn, hoor je bij het leukste clubje van de stad, geef je je leven kleur, ben je in één keer de gevierde jongen/meid op verjaardagen, gaat de AIVD extra op je letten, kan je een verlenging van ANWB lidmaatschap wel vergeten en help je De Hip om super leuke dingen te kunnen blijven organiseren. Kost je nog geen drie tientjes.

Of je er, naast een te gek programma, nog wat voor terug krijgt? Ja, hè hè! Natuurlijk!! Je krijgt 4 x per jaar DE HIP in je brievenbus. Ons eigen spiksplinternieuwe magazine met nieuws, achtergronden, columns, agenda, zin en onzin. De zesde editie van DE HIP verschijnt nog voor de kerst.

Naast 4x DE HIP per jaar in de brievenbus organiseren we voor alle Vrienden van De Hip elke zomer een groot feest op een geweldige toffer dan toffe locatie. Daar gaan we een feestje bouwen met alles er op en er aan waar, dat staat wel vast, heel lang over nagepraat gaat worden. De eerste editie was niet normaal leuk! Het eerste Vrienden van De Hip Feest aka Etalagepop mag je echt legendarisch noemen. Bökkers was er! Sven Hammond was er! Bertolf was er! Black Bottle Riot was er! Henk Koorn was er! 250 Vrienden waren er! De Veurzitter was er....

We zitten inmiddels dus al op een dikke 250 Vrienden. Ben je nog geen Vriend?! Kopieer de link hieronder en er gaat een wereld voor je open. Of klik op agenda/tickets. Onderaan zie je dan Vrienden van De Hip staan.

https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=576750&productid=27043&fbclid=IwAR0AAPimleYiw2dScFDv-xmrmJfItiZguPTFWnuASdZcPLrl2EOdirc5MGI#/tickets/27043/

Be Hip! Become Friend!

#podiumdehip #hip

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

De Hip en De Hipshop - Brink 21 7411 BR Deventer
Tel. De Hip: 0570 745091 - Tel. De Hipshop: 0570 745094

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now