Voor het 7e jaar op rij in De Hip het Top 2000 Live café. Maar liefst zes dagen achter elkaar en net als vorig jaar iedere dag lekker lang! Gaat weer een top (2000) week worden! Zijn jullie er klaar voor?


Vanaf 2e kerstdag is het elke middag vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur Top 2000 Live Café met natuurlijk Radio Uit Band Aan! Dit jaar doen er maar liefst 11 Deventer gelegenheidsbands mee, die ieder 2 uurtjes voor hun rekening nemen. Natuurlijk blijft het geheim welke nummers ze gaan uitkiezen om live te spelen en natuurlijk is de entree gratis.


Iedere dag hebben we een lekkere eenpansmaaltijd voor maar een tientje voor je (spaghetti bolognese, nasi, boerenkool…). Gewoon bord op schoot en je onderdompelen in dat heerlijke Top 2000 Café.


Donderdag 26 december 15.00 uur: Top 2000 Café; Radio Uit Band Aan! Tot 20.00 uur.
Vrijdag 27 december 15.00 uur: Top 2000 Café; Radio Uit Band Aan! Tot 20.00 uur.
Zaterdag 28 december 15.00 uur: Top 2000 Café; Radio Uit Band Aan! Tot 20.00 uur.
Zon...

Wat?! Ben je nog geen Vriendje of Vriendinnetje van De Hip?! Meen je niet! Hoe kan je nou geen Vriend van De Hip zijn?! Met één druk op de knop kan je zo maar een dikke tweehonderdvijftig te gekke vrienden rijker zijn, hoor je bij het leukste clubje van de stad, geef je je leven kleur, ben je in één keer de gevierde jongen/meid op verjaardagen, gaat de AIVD extra op je letten, kan je een verlenging van ANWB lidmaatschap wel vergeten en help je De Hip om super leuke dingen te kunnen blijven organiseren. Kost je nog geen drie tientjes.
 


Of je er, naast een te gek programma, nog wat voor terug krijgt? Ja, hè hè! Natuurlijk!! Je krijgt 4 x per jaar DE HIP in je brievenbus. Ons eigen spiksplinternieuwe magazine met nieuws, achtergronden, columns, agenda, zin en onzin. De zesde editie van DE HIP verschijnt nog voor de kerst.
 


Naast 4x DE HIP per jaar in de brievenbus organiseren we voor alle Vrienden van De Hip elke zomer een groot feest op een geweldige toffer dan toffe locatie. Daar gaan...

DJ Mr. Rockafeller heeft wat gasten uitgenodigd vanavond. Niet zo maar wat gasten. Die knasterds van Miami Nice FM. Wààààt?!?! Yes! Veiligheidsgordels om en de hele nacht uit je dak met Rebel Radio w/ Miami Nice FM.
 

Morgenmiddag één van de hotste bands van dit moment op het (grote) podium van het café. De THE MAX MESER GROUP heeft het allemaal. De looks, de branie, de charismatische frontman, maar bovenal een shitload aan lekkere songs. Wil je zien!
 

10, 13 en 20 december de Eindejaarsconference van Eric Bosman. Ouwe Meuk Overboord! Hij gaat even haarfijn uit de doeken doen waar het mis ging dit jaar in ons geliefde stadje. Of wat er goed ging natuurlijk. Voor 10 en 20 december zijn nog kaarten. 13 december is uitverkocht.
 

Donderdag 12 december de Solution Undercoversessie. Kijken we erg naar uit. Zo'n beetje heel MARUTYRI brengt een ode aan deze waanzinnige band.
 

Vrijdag 13 december de Hilltop Howlers. Southern rock van heel hoog niveau. Stop de Black Crowes, de Ston...

MATTHIJS VAN NIEUWKERK VOORZITTER PODIUM DE HIP - DE HIP KLAAR VOOR NIEUWE SEIZOEN!

Van Nieuwkerk: ‘Toen ik De Hip voor het eerst binnenkwam dacht ik: Een café & culturele pleisterplaats naar mijn hart.’

Dat De Hip in Deventer veel meer is dan alleen maar een café weet men tot in de wijde omtrek. De Hip is eigenlijk een mini Totaal Theater, waar van alles wordt georganiseerd. Popconcerten, opera’s, wielerrondes, Undercoversessies, jazz jamsessions, talkshows, politieke debatten, Wartaal tijdens het Boekenmarkt weekend… Prachtig allemaal, maar op een gegeven moment haast niet meer door eigenaar Fonz Scheepstra alleen te behappen. Hij bedacht een oplossing. Een club gelijkgestemden om zich heen verzamelen die mee wil helpen De Hip nog beter te maken. Met Matthijs van Nieuwkerk, Willy Berends en Olaf Witkamp heeft hij drie personen gevonden die De Hip een warm hart toedragen. Met z’n vieren bemannen ze Stichting Podium De Hip en hebben tot doel gesteld om van Podium De Hip een bruisende c...

In De Hip kan alles! De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen, om te drinken, om te zitten, om te lezen, om te denken, om blij te zijn... De Hip is om te zoenen!

De Hip huist in Brink 21 te Deventer, in het mooiste pand aan het mooiste plein van Nederland!

Please reload

De Hip en De Hipshop - Brink 21 7411 BR Deventer
Tel. De Hip: 0570 745091 - Tel. De Hipshop: 0570 745094

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now