Lieve Hippies,

Het is zo ver! Waar we al bang voor waren wordt realiteit. Vanaf 18 uur vanavond moeten we de deuren sluiten tot tenminste 6 april. Jullie zullen het 3 weken zonder ons moeten doen en wij zonder jullie. Het zijn barre tijden. We hopen dat het tot 3 weken beperkt blijft. We realiseren ons dat het de juiste maatregel is op dit moment, maar zwaar kloten is het wel.
 

Daarnaast hebben we samen met de organisatie van de Ronde van Vedett de beslissing genomen om de Ronde van Vedett 2020 die maandag 13 april zou plaatsvinden uit te stellen. We vinden het in de huidige situatie niet verantwoord om het evenement met veel deelnemers en publiek te laten doorgaan op 13 april.
 

Later deze week nemen we een besluit over de Avondetappe op zaterdag 11 april. We zouden die graag door laten gaan, want zo’n droom line up krijg je niet snel meer bij elkaar. We stellen die beslissing dus nog even uit en houden je uiteraard op de hoogte.
 

Wees lief voor elkaar en laten we hopen dat we elkaar 7...

Wat?! Ben je nog geen Vriendje of Vriendinnetje van De Hip?! Meen je niet! Hoe kan je nou geen Vriend van De Hip zijn?! Met één druk op de knop kan je zo maar een dikke tweehonderdvijftig te gekke vrienden rijker zijn, hoor je bij het leukste clubje van de stad, geef je je leven kleur, ben je in één keer de gevierde jongen/meid op verjaardagen, gaat de AIVD extra op je letten, kan je een verlenging van ANWB lidmaatschap wel vergeten en help je De Hip om super leuke dingen te kunnen blijven organiseren. Kost je nog geen drie tientjes.
 


Of je er, naast een te gek programma, nog wat voor terug krijgt? Ja, hè hè! Natuurlijk!! Je krijgt 4 x per jaar DE HIP in je brievenbus. Ons eigen spiksplinternieuwe magazine met nieuws, achtergronden, columns, agenda, zin en onzin. De zesde editie van DE HIP verschijnt nog voor de kerst.
 


Naast 4x DE HIP per jaar in de brievenbus organiseren we voor alle Vrienden van De Hip elke zomer een groot feest op een geweldige toffer dan toffe locatie. Daar gaan...

We hebben helaas de zondagmiddagconcerten van 15, 22 en 29 maart moeten cancelen. Het is even niet anders. We hopen dat we vanaf april weer kunnen gaan knallen. Zoals eerder vermeld is het café verder gewoon open, kan je zelfs een dansje wagen en bereiden Mo en Tom de dagelijkse Hiphap. En... volgende week een aantal dagen lente! Daar kijken we toch een potje naar uit!
 

De Hiphap van vandaag start met een rode linzensoep. Daarna mughlai van kip, pandanrijst, platbrood gevuld met aardappel en een spitskoolsalade met mango!


 

Be Hip! Stay Hip!

MATTHIJS VAN NIEUWKERK VOORZITTER PODIUM DE HIP - DE HIP KLAAR VOOR NIEUWE SEIZOEN!

Van Nieuwkerk: ‘Toen ik De Hip voor het eerst binnenkwam dacht ik: Een café & culturele pleisterplaats naar mijn hart.’

Dat De Hip in Deventer veel meer is dan alleen maar een café weet men tot in de wijde omtrek. De Hip is eigenlijk een mini Totaal Theater, waar van alles wordt georganiseerd. Popconcerten, opera’s, wielerrondes, Undercoversessies, jazz jamsessions, talkshows, politieke debatten, Wartaal tijdens het Boekenmarkt weekend… Prachtig allemaal, maar op een gegeven moment haast niet meer door eigenaar Fonz Scheepstra alleen te behappen. Hij bedacht een oplossing. Een club gelijkgestemden om zich heen verzamelen die mee wil helpen De Hip nog beter te maken. Met Matthijs van Nieuwkerk, Willy Berends en Olaf Witkamp heeft hij drie personen gevonden die De Hip een warm hart toedragen. Met z’n vieren bemannen ze Stichting Podium De Hip en hebben tot doel gesteld om van Podium De Hip een bruisende c...

In De Hip kan alles! De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen, om te drinken, om te zitten, om te lezen, om te denken, om blij te zijn... De Hip is om te zoenen!

De Hip huist in Brink 21 te Deventer, in het mooiste pand aan het mooiste plein van Nederland!

Please reload

De Hip en De Hipshop - Brink 21 7411 BR Deventer
Tel. De Hip: 0570 745091 - Tel. De Hipshop: 0570 745094

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now