EIND VAN DE WEEK MEER DUIDELIJKHEID!
 

Het zou zo maar kunnen dat we alsnog eind deze week horen dat we open kunnen in het Morres pand. In ieder geval is politiek Deventer voor ons en ook voor het Burgerweeshuis in de bres gesprongen.
 

Is dat goed nieuws, of is dat goed nieuws? Zou toch ook van de zotte zijn wanneer ons tijdelijke Morres=Hip XL Theater er niet zou komen. We kunnen er met gemak 2000 bezoekers zittend op 1,5m kwijt. We houden het bij 400 max en zijn dan nog in één klap het grootste podium van het oosten. 100% Corona Proof!
 

Anyway... Goede ontwikkelingen! Nu maar hopen dat deze week de besmettingscijfers niet langer hard oplopen.
 

Fingers crossed Hippies!

Lieve Hippies,

Het ziet er naar uit dat jullie geliefde podium en café voorlopig niet vol aan de bak kan. Gelukkig zijn we sinds 1 juni weer open, maar er kan en mag nog verrekte weinig. Geen concerten. Geen dansavonden. Geen theater. Tja, dan kan je het leukste podium van de stad zijn....
Natuurlijk zijn we druk bezig om te kijken of we niet toch wat kunnen doen de komende maanden. Het ziet er naar uit dat we in september een paar sport theatershows met Frank Evenblij kunnen doen bij Fonz op de boerderij in Olst. Ook zijn we met diverse partijen in gesprek om te kijken of we ergens buiten De Hip concerten kunnen organiseren. Wanneer we daarover nieuws hebben, horen jullie het gelijk.
 

Gelukkig kan je bij mooi weer op het terras zitten en binnenkort gaan onze DJ's op lounge niveau weer plaatjes draaien binnen in het café.


 

Ook onze Ziekenhuis Actie pakken we binnenkort weer op. Inmiddels hebben we al bijna 4000 euro binnen gehaald. Van de opbrengst gaan we, wanneer het weer mag, een moo...

Wat?! Ben je nog geen Vriendje of Vriendinnetje van De Hip?! Meen je niet! Hoe kan je nou geen Vriend van De Hip zijn?! Met één druk op de knop kan je zo maar een dikke tweehonderdvijftig te gekke vrienden rijker zijn, hoor je bij het leukste clubje van de stad, geef je je leven kleur, ben je in één keer de gevierde jongen/meid op verjaardagen, gaat de AIVD extra op je letten, kan je een verlenging van ANWB lidmaatschap wel vergeten en help je De Hip om super leuke dingen te kunnen blijven organiseren. Kost je nog geen drie tientjes.
 


Of je er, naast een te gek programma, nog wat voor terug krijgt? Ja, hè hè! Natuurlijk!! Je krijgt 4 x per jaar DE HIP in je brievenbus. Ons eigen spiksplinternieuwe magazine met nieuws, achtergronden, columns, agenda, zin en onzin. De zesde editie van DE HIP verschijnt nog voor de kerst.
 


Naast 4x DE HIP per jaar in de brievenbus organiseren we voor alle Vrienden van De Hip elke zomer een groot feest op een geweldige toffer dan toffe locatie. Daar gaan...

MATTHIJS VAN NIEUWKERK VOORZITTER PODIUM DE HIP - DE HIP KLAAR VOOR NIEUWE SEIZOEN!

Van Nieuwkerk: ‘Toen ik De Hip voor het eerst binnenkwam dacht ik: Een café & culturele pleisterplaats naar mijn hart.’

Dat De Hip in Deventer veel meer is dan alleen maar een café weet men tot in de wijde omtrek. De Hip is eigenlijk een mini Totaal Theater, waar van alles wordt georganiseerd. Popconcerten, opera’s, wielerrondes, Undercoversessies, jazz jamsessions, talkshows, politieke debatten, Wartaal tijdens het Boekenmarkt weekend… Prachtig allemaal, maar op een gegeven moment haast niet meer door eigenaar Fonz Scheepstra alleen te behappen. Hij bedacht een oplossing. Een club gelijkgestemden om zich heen verzamelen die mee wil helpen De Hip nog beter te maken. Met Matthijs van Nieuwkerk, Willy Berends en Olaf Witkamp heeft hij drie personen gevonden die De Hip een warm hart toedragen. Met z’n vieren bemannen ze Stichting Podium De Hip en hebben tot doel gesteld om van Podium De Hip een bruisende c...

In De Hip kan alles! De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen, om te drinken, om te zitten, om te lezen, om te denken, om blij te zijn... De Hip is om te zoenen!

De Hip huist in Brink 21 te Deventer, in het mooiste pand aan het mooiste plein van Nederland!

Please reload

De Hip en De Hipshop - Brink 21 7411 BR Deventer
Tel. De Hip: 0570 745091 - Tel. De Hipshop: 0570 745094

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now